Over ons

Koeriersbedrijf Carry Forward uit Vlaardingen is een gedreven organisatie waar klanttevredenheid voorop gesteld wordt. Onze doelstelling is om uw goederen met de juiste zorg en snelheid naar uw bestemming te vervoeren.

Door onze maatwerk vervoersoplossingen zijn al uw wensen uit te voeren en indien u specifieke wensen heeft zijn deze altijd bespreekbaar. 

Wij bieden u de meeste uiteenlopende diensten op het gebied van transport binnen Nederland,maar ook in heel Europa en Verhuur van bestelbussen. Omdat wij het belangrijk vinden dat wij u als professioneel  Transport bedrijf nabij Rotterdam altijd op passende wijze van dienst kunnen zijn,beschikken wij over een uitgebreid wagenpark. Hierdoor hebben wij voor iedere lading geschikt vervoer klaar staan. 

Wij vinden het belangrijk dat u altijd kunt profiteren van de beste voorwaarden en garanties. Daarom mag u van ons koeriersbedrijf nabij Rotterdam altijd een hoogwaardige kwaliteit, een passende oplossing en een nette service verwachten tegen een scherpe prijs.

Wij vinden het belangrijk wat u wilt, en onze diensten zullen uw wensen vervullen.  

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   10:00-18:00
di-vr  dinsdag-vrijdag:   08:00-18:00


*uitzondering vooraf gemaakte afspraak tijdstip
! let op dit zijn onze kantoor-openingstijden!